Ons team‘Leuk om contact te hebben met mensen’

Bruno Bobbink is de stem van Wij Kopen Uw Auto. De kans is groot dat u Bruno aan de telefoon krijgt, als u via onze site een taxatie hebt aangevraagd. Als spil in het klantencontact overlegt ze met u over de details van de auto en natuurlijk de verkoop. “Deze rol is op mijn lijf geschreven. Ik vind het leuk om contact te hebben met mensen. Mijn uitdaging is om samen tot een goede deal te komen, waarover u en wij tevreden zijn.”

 

Jan WKUA kl‘U moet een goed gevoel overhouden aan de samenwerking’

Jan Groot Jebbink combineert het inkopen van auto’s met leiding geven aan het familie garagebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Jan zag hoe andere auto inkoopsites te vaak steken laten vallen en besloot het anders aan te pakken. “Wij combineren ouderwetse waarden als service en menselijk contact met de kracht en snelheid van internet. Ons doel: u moet in alle opzichten een goed gevoel overhouden aan de samenwerking met Wij Kopen Uw Auto.”

Marco WKUA kl‘Taxeren van auto’s is mijn passie’

Marco Mensink wordt door ons ook wel de menselijke auto encyclopedie genoemd. Van vrijwel elke auto kent hij uit het hoofd de sterke en zwakke punten en de actuele waarde. “Taxeren van auto’s is mijn passie. Ik ben al ruim 25 jaar actief in het autovak. Ook in het buitenland heb ik een uitgebreid netwerk. De klanten van Wij Kopen Uw Auto profiteren zo van de populariteit van Nederlandse occasions over de grens.”

 

Saskia WKUA kl ‘Op de achtergrond zorgen dat alles op rolletjes loopt’

Saskia Peters is onze administratieve duizendpoot. Zij verzorgt met een glimlach en precisie het administratieve proces rond de inkoop van de auto’s. “De filosofie van Wij Kopen Uw Auto is om open en transparant te werken. Dus vinden wij dat zaken als de betaling en de verkoopovereenkomst goed en snel geregeld moeten worden. Ik vind het leuk om op de achtergrond te zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

Top